ازيك ياواد ياعثـل / ازيك يابت ياموره
لو انتـــ مـــن اصحاب المنـــتدى دوس دخـــول
لو لــــسه اول مــــره ليــك دوس على تســجـيل

عشان تقبــى واحد مننا وحبيبنا كمـان وهنعمل معاك احلى واجــب
ازيك ياواد ياعثـل / ازيك يابت ياموره
لو انتـــ مـــن اصحاب المنـــتدى دوس دخـــول
لو لــــسه اول مــــره ليــك دوس على تســجـيل

عشان تقبــى واحد مننا وحبيبنا كمـان وهنعمل معاك احلى واجــب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ستيك بالمشروم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
:..:M e Z o:..:
مكساوى جديد
مكساوى جديد
:..:M e Z o:..:


ذكر الميزان الديك
مساهماتى : 2
مولود فى : 30/09/1993
تاريخ التسجيل : 05/06/2009
أنا عندى ؟؟ سنة : 30
الموقع : egypt
بشتغل : CHEF
المزاج : رايق ومش رايق

ستيك بالمشروم Empty
مُساهمةموضوع: ستيك بالمشروم   ستيك بالمشروم Emptyالإثنين أغسطس 31, 2009 6:36 am

ستيك بالمشروم***
ستيك بالمشروم 148886
المقادير
نصف كيلو من لحم الفيلية البقري
10 حبات من المشروم الطازج او علبة من حبات المشروم
نصف كوب من حبات الكاجو المحمر في الزيت
فنجان شاي من صوص الصويا


ملعقة من الكتشب /
2 ملعقة من التوم المهروس
2 ملعقة من بودرة النشاء ذايبة بالقليل من الماء
فنجان شاي زيت
الطريقة
قطعي اللحمة حلقات رقيقة
حمري الثوم في الزيت حتى يصفر
اضيفي حلقات اللحمة وقلبيها حتى تجمد اللحمة اتركيها قليل حتى تنضج* قطعي المشروم حلقات واضيفيه الى اللحمة ثم اضيفي الصوص وقلبيه قليل*اخلطي النشاء بالماء جيداً ثم اضيفية واسرعي في التقليب حتى يغلظ صوص اللحمة ارفعيه عن النار واضيفي الكاجو واخلطيه مع اللحمة يقدم الطبق مع الرز الابيض

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.mxawy.tk
 
ستيك بالمشروم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتـــدى العــــــــــام :: مــطــعــمـ الـجـــعــــان-
انتقل الى: